Nagelstyling

Manicure

Terwijl we ons gezicht goed verzorgen met het insmeren van hydraterende en voedende crèmes, vergeten we onze handen nog wel eens. Onze handen komen veel in aanraking met kou, zonlicht, water en reinigingsmiddelen. Handen bevatten nauwelijks tot geen talg en drogen daarom snel uit.
Een regelmatige manicure behandeling is daarom geen overbodige luxe.

Nagelstyling

Gelnagels

Wilt u stevige, draagbare nagels? Dan is een set gelnagels uitermate geschikt voor u! Een gelnagel is net als een acrylnagel, een kunstnagel. Een gelnagel is echter flexibeler. Dit komt doordat gel buigzamer is dan acryl waardoor het geschikt is voor meerdere nagelsoorten. Ik gebruik alleen gelproducten waarin geen schadelijke stoffen zitten.
Elke vorm is mogelijk, van een natuurlijke ovale nagel tot een vierkante nagel. Ook hier zijn verschillende kleuren mogelijk, een french manicure (klein wit randje), naturel of een mooie kleur.

Nagelstyling

Nagelstyling heeft een ware revolutie ondergaan en wordt steeds populairder onder de moderne vrouw. Voor velen zijn handen het visitekaartje. Zij maken vaak het eerste contact, zowel privé als zakelijk. Met een paar verzorgde handen, straalt u zekerheid uit.

Wat is nagelstyling?

Onder nagelstyling verstaat men alles wat er in de nagelstudio aan nagelverzorging gedaan wordt. Zo kunt u denken aan kunstnagels in de vorm van gelnagels maar ook gel op de natuurlijke nagels.

Bruidsnagels

De grote dag….. het gaat nu echt gebeuren……u wilt er toppie uit zien?
Een mooie jurk…., uw haar opgestoken…, uw nagels mooi, vooral bijpassend aan uw jurk. Elegance beauty salon is in staat om voor u de perfecte nagels te maken!

Teennagels versieren

Sinds een aantal jaren is de vraag naar gel/acryl of nailart op teennagels explosief toegenomen. Met acryl of gel kan er bijvoorbeeld een french manicure geplaatst worden op de teennagels. Wilt u graag wat opvallends? Denk dan ook aan nailart op teennagels! De teennagels zien er verzorgd uit zonder dat u ernaar om hoeft te kijken voor zes tot acht weken!


Hier onder ziet u de afbeeldingen met de kleuren gel die ik beschikbaar heb.